Vychutnajte si magickú zimnú atmosféru vďaka zimnej záhrade

Datum: 29.09.2022

Patríte k šťastlivcom, ktorí majú doma zimnú záhradu? Zariaďte si ju kvalitným nábytkom a štýlovými doplnkami, ktoré z nej vytvoria vaše zimné kráľovstvo. Neviete kde začať? Nevadí, pozrime sa na to spoločne. 

Ako si zariadiť zimnú záhradu?

Kvalita v hlavnej úlohe 

Zimná záhrada je miestom, kde môžete uplatniť svoju fantáziu a kreativitu naplno a kde môžete vyčarovať čokoľvek, čo vám vo vašom dome vždy chýbalo. 

Či už využívate zimnú záhradu na relax, zábavu či prácu z domu, zariaďte ju predovšetkým tak, aby ste sa cítili slobodne pri všetkých aktivitách, ktoré v nej budete vykonávať.  

V každom prípade zvoľte kvalitu, ktorá vám vydrží ďaleko viac, než len jednu sezónu. Prvou vecou, ktorú budete potrebovať rozriešiť je otázka sedenia. 

Na stránkach Estilofina nájdete široký výber záhradných zostáv, stolov či stoličiek, ktoré dodajú vašej letnej záhrade moderný a svieži vzhľad. 

Hlavne pri rodinných stretnutiach sedenia nikdy nie je dosť, preto sa neriaďte výlučne estetikou, ale zamyslite sa aj nad funkčnosťou použitých prvkov. Stôl by mal byť pevný a stabilný, pričom by rozmerovo mal ladiť k sedeniu. 

Vyvorte okúzľujúce miesto vďaka modulárnemu krbu

Vo vašej zimnej záhrade by okrem hlavného nábytku nemal chýbať aj ten doplnkový. Trendom sú hojdacie kreslá či modulárne krby, no aj záhradné kvetináče obsypané rastlinami a rôznymi bylinkami. 

Hojdacie kreslá, ktoré majú v obľube naši starí otcovia sa znovu stali populárnymi a často majú veľmi moderný vzhľad.  Obľúbené sú tiež závesné hojdacie kreslá, ktoré majú vlastný stojan alebo sieť. Tá zaručene dodá priestoru dovolenkovú exotickú atmosféru. 

Jedinečným doplnkom zimnej záhrady vie byť aj záhradná posteľ. Ak túžite po malej hvezdárni alebo záhradnej spálni, tento kus nábytku vám nesmie chýbať. Ak ju umiestnite k zdroju tepla, akým je modulárny krb, máte o idylku postarané. 

Modulárne krby sa starajú nielen o teplo, ale aj o neopakovateľnú atmosféru, ktorú vie vytvoriť len praskajúce drevo. Prírodnými prvkami nešetrite, vneste ich tam, kde to len pôjde. 

Zimné záhrady sú často zaplavené izbovými kvetmi či rastlinami, ktoré si žijú svoj zelený život bez obmedzení. Aby však priestor pôsobil organizovaným dojmom, skroťte ich veľkými záhradnými kvetináčmi. 

Vaša oáza oddychu sa v jednom momente premení na miesto, ktoré síce prekypuje organikou, no zároveň je premyslene usporiadané do detailu. 

Ak si chcete svoju zimnú záhradu zariadiť podľa najnovších trendov, nahliadnite do ponuky Estilofina, kde nájdete modulárne krby, záhradné kvetináče a ďalšie štýlové doplnky. 

 

Čítané: 200 x