Ako rýchlo spraviť všetku prácu v záhrade a okolo domu

Datum: 14.08.2022

Každý majiteľ rodinného domu s veľkou záhradou vie, že neexistuje deň, kedy by nebolo potrebné niečo v záhrade alebo okolo domu spraviť. Na jednej strane je veľká záhrada so sadom potešením a na druhej strane drinou.

Can-Am Traxter

Ak máte náročnú prácu a následne sa musíte venovať prácam v záhrade, tak musíte nájsť silného pomocníka. Nemusí ísť o pomocníka v ľudskej podobe. Čo tak vyskúšať silu štvorkolky, ktorá spraví všetku prácu v záhrade a okolo domu za vás?

Náš tip sa volá Can-Am Traxter

Modelová rada z dielne Can-Am s názvom Traxter je potešením pre oko. Nielen dizajn je to, čo vás poteší. Táto side by side úžitková štvorkolka v sebe skrýva silný motor, vďaka ktorému dokážete previesť a uviesť náklad s váhou vyše 1000 kg. Čo to pre vás znamená? Že sa môžete tešiť na úrodu z ovocného sadu a nemusíte ju ťahať ako minulý rok vo vedrách. Samotná štvorkolka Traxter má v zadnej časti korbu skoro dva metre dlhú, na ktorú sa dá vyložiť pracovné náradie i iný náklad. Sklápacia korba s hydraulickým systémom je to, čo pre prevážanie nákladu potrebujete ako soľ. Samozrejme, že za štvorkolky z tejto rady sa dá pripevniť doplnková korba či prívesný vozík.

Práca ide od ruky a zostane vám čas na zábavu

Pracovné štvorkolky sa dajú využiť na takmer na všetky poľnohospodárske práce. V špecializovaných obchodoch nájdete poľnohospodárske náradie k štvorkolkám, ktoré sa pripája k stroju. Behom minúty sa zo štvorkolky stane posýpač, pluh alebo kosačka. Keď odmontujete náradie, pokojne sa prevezte po lese. Motor Rotax vás vytiahne aj zo šlamastiky ako je zapadnutie do jamy. Samozrejme, že ak hľadáte zábavu, tak si radšej kúpte športový model štvorkolky, motorku alebo trojkolky.

Krytá a dokonca vyhrievaná kabína

Traxter si obľúbili nielen záhradkári, ale tiež poľovníci a lesní poľnohospodári. Štvorkolka Traxter je multifunkčná a využiteľná po celý rok. Jej veľkou prednosťou je krytá kabína pre dvoch pasažierov. Sedadlá sú veľmi pohodlné a navyše máte v kabíne k dispozícii klimatizáciu, vetranie a dokonca kúrenie. V kabíne nepocítite žiadne otrasy ani počas jazdy po extrémnom teréne. Dokonalé predné odpruženie poskytuje maximálnu stabilitu. Je jasné, že štvorkolka Can-Am Traxter je vozidlo, ktoré vám v garáži nebude len tak stáť.

 

 

 

Čítané: 195 x