Posun v IT kariére ide ľahko, ak viete ako na to. Skúste Cisco školenie

Datum: 29.09.2022

Jednotka v blade serveroch na svete, spoločnosť Cisco, už niekoľko desiatok rokov prináša inovácie, ktoré nemožno zanedbať. O to viac, ak pracujete v IT sfére a potrebujete s nimi držať krok. S Cisco školením (aj) na mieru je to jednoduché.

Posun v IT kariére

Cisco školenie pre pokročilých i začiatočníkov

Vďaka širokému rozsahu služieb Cisco existuje veľké množstvo kurzov, ktoré sa zameriavajú na konkrétnu špecifikáciu, a to od nasadenia prepínačov, cez online komunikačné platformy, cloudové funkcie, Cisco architektúru až po sieťové prostredia SAN.

Školiaca miestnosť ALEF Training center

Ak však iba začínate, školenie Cisco CCNA je pre vás. Naučíte sa základy systémov Cisco pod vedením školiteľov, ktorí vám poradia priamo v praxi. Súčasťou kurzu totiž nie sú len materiály a teoretické informácie, ale aj praktické precvičenie si novonadobudnutých vedomostí.

Kde sa prihlásiť na kurz Cisco CCNA

Na Slovensku momentálne existuje iba jedna spoločnosť, ktorá Cisco školenia nielen vedie, ale má oprávnenie vydávať aj certifikáty. Jej názov je ALEF Training Center, a z jej pomyselných lavíc vyšli už desiatky kvalifikovaných Cisco odborníkov.

Školiaca miestnosť ALEF Training center

Ak chcete kariérne postúpiť a dokázať svoje vedomosti certifikátom z Cisco CCNA, ALEF Training center je tou vhodnou cestou. Pozrite si ponuku Cisco školení a pridajte si ku kariére ďalšie plus.

 

Čítané: 221 x