Grandhotel v Starom Smokovci skrýva neuveriteľné príbehy: Cisárov syn nosil hosťom kufre!

25.05.2024 18:01 Grandhotel v Starom Smokovci oslavuje 120. výročie vzniku. Jeho služby využívali členovia kráľovských rodín, vysoká šľachta, prezidenti či umelci, no za tie roky nosili rovnošatu personálu aj zamestnanci s modrou krvou.

Adela Vinczeová a estetické VYLEPŠENIA? Viktor priznal, ako to je! TOTO nabonzoval na manželku

25.05.2024 18:01 Dnes už nie je žiadne tajomstvo, že si viaceré ženy dali na sebe niečo vylepšiť. Po estetických zákrokoch siahli aj mnohé známe Slovenky a nemajú problém to priznať. Ľudí však zaujímalo, či si aj hviezdna a obľúbená moderátorka Adela Vinczeová nechala na sebe niečo vylepšiť. Jej manžel Viktor Vincze sa rozhodol prezradiť pravdu!

Slováci, vážne varovanie: V známom supermarkete sa vyskytla NEVHODNÁ potravina! Radšej ju vyhoďte

25.05.2024 18:01 Známy supermarket musel zo svojich regálov stiahnuť potravinu! Bola totiž nevhodná pre ľudskú spotrebu. Ak ju máte doma aj vy, radšej ju nekonzumujte.

Poplach pri iránskej ambasáde: Nálož nastražená pod autom EXPLODOVALA! Hlásia obeť

25.05.2024 18:01 V sýrskej metropole Damask vybuchla v sobotu ráno nálož nastražená pod automobilom. Incident sa odohral vo štvrti Mazza, kde sa nachádza viacero veľvyslanectiev vrátane iránskeho, informovala agentúra AP. Pri výbuchu prišiel o život vodič auta.

APOKALYPSA v Česku: Poškodené strechy, mestá zasypali KRÚPY! Hlásia aj komplikácie v doprave

25.05.2024 18:01 Slovensko aj Česku už niekoľko dní trápia intenzívne búrky. Dažde narobili problémy v niekoľkých obciach na Slovensku, keď ich pred pár dňami zaplavila voda, no situácia u našich susedov je o niečo vážnejšia!

SMRTEĽNÁ nehoda pri Skalici: Vodič vyletel z cesty! Utrpel devastačné zranenia

25.05.2024 18:01 Ďalšia dopravná tragédia! K dopravnej nehode, pri ktorej zahynul 46-ročný vodič, došlo v okrese Skalica v križovatke medzi obcami Petrova Ves a Holíč. Vodič utrpel viaceré devastačné zranenia.

Búrky už majú prvé obete: Ako sa chrániť pred bleskom? TOTO nikdy nerobte

25.05.2024 18:01 Letné búrky sú fascinujúcim, ale aj nebezpečným javom. Blesky totiž predstavujú riziko, ktoré by ste nemali podceňovať. Ak vás lejak zastihne vo voľnej prírode, mali by ste sa držať niekoľkých základných rád. Čo robiť a čo nerobiť počas búrky?

Krainová sa záhadne stiahla: Oľutovala státisícový NAHÝ biznis?! Blondínka prehovorila

25.05.2024 18:01 Doprúdili peniaze za nahý biznis?! Simona Krainová len pred pol rokom poriadne šokovala svojich fanúšikov. Dôvodom bolo, že si založila účet na platforme OnlyFans, kde za peniaze ponúkala poriadne pikantné zábery. 

VIDEO zachytáva, ako zaobchádzajú s vašou batožinou na letisku: Ľudia sú pobúrení! To vážne?

25.05.2024 18:01 Odbavovanie batožiny patrí k jedným z tých stresujúcejších častí cestovania do zahraničia. Pri registrácii sa rozlúčite so svojím kufrom v perfektnom stave a zvykne sa stať, že po príchode do cieľovej destinácie, ho dostanete späť zničený .

Šokujúce slová svedkov nehody pri Sabinove: Vrazil vodič do davu ľudí schválne?! Strašné, aký na to mal mať dôvod

25.05.2024 18:01 Dramatické momenty v obci Červená Voda . Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby tam vyslalo 2 vrtuľníky a 3 sanitky. Auto tam totiž vpálilo do skupiny ľudí. 6 ľudí utrpelo zranenia.

Vdova po Gottovi prijala novú hovorkyňu: Vyrazí vám dych! Hlboký výstrih a...

25.05.2024 18:01 Ivana Gottová , ktorá porodila spevákovi Karlovi Gottovi dve dcéry, má v poslednom čase práce vyše hlavy. Niet preto divu, že obstarávanie všetkých vecí, týkajúcich sa jej zosnulého manžela, nezvláda sama. Teraz dokonca prijala novú hovorkyňu, ktorá mnohým vyrazila dych.

Katastrofálne správy Ukrajiny: Rusi zasiahli husto obývanú štvrť! Hlásia obete, zranených a požiare

25.05.2024 18:01 Pri ruskom sobotňajšom ostreľovaní ukrajinského mesta Charkov, ktoré zasiahlo hypermarket so stavebným materiálom nachádzajúci sa v husto obývanej štvrti, zahynuli najmenej dve osoby a ďalších 24 utrpelo zranenia. Uviedli to miestni predstavitelia, na ktorých sa odvoláva agentúra AFP.

Ľudí vydesili podivné ÚKAZY na oblohe: Preboha, čo to je?! Vysvetlenie vám vyrazí dych

25.05.2024 18:01 Žiarivý stĺp, lampáš či rýchlo miznúci balón. To všetko a ešte o niečo viac vydesilo obyvateľov japonského mesta. Pri pohľade na oblohu to vyzeralo naozaj desivo, no posúďte sami.

Meteorológovia bijú na poplach: Výstrahy pre celé Slovensko! Týmto okresom hrozí pohroma

25.05.2024 18:01 V okresoch Malacky a Čadca platí prvý stupeň hydrologickej výstrahy pred prívalovou povodňou. Slovenský hydrometeorologický ústav o tom informoval na webe.

Zelenskyj sa vyjadril k PRÍMERIU, ktoré navrhoval Putin: TOTO si myslí o jeho podmienkach

25.05.2024 18:01 Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj po prvý raz poskytol rozhovor stredoázijským médiám, pričom s nimi hovoril po rusky. Stretnutie v meste Charkov na severovýchode Ukrajiny sa uskutočnilo v budove jedného z vydavateľstiev zničených v dôsledku ostreľovania ruskou armádou, informovala v sobotu britská stanica BBC.