Pozor na zranenia počas túry. Stávajú sa aj na rovnom teréne

Datum: 09.08.2022

Plánovali ste si výlet do hôr niekoľko dní, ale skončil predčasne kvôli zraneniu. V horách sú rôzne druhy zranenia na dennom poriadku.

Dračia krv - červené zlato z Amazónie

Datum: 26.06.2022

Pri produkcii a výrobe Sangre de drago (ľudovo nazývanom Dračia krv), nebol zranený žiaden drak a v skutočnosti to s drakom nemá vôbec nič spoločné. 

Mýty o zdravej výžive

Datum: 26.06.2022

Môžete jesť všetko, ale s mierou – tento postulát je známy už dlho, ale bohužiaľ, nie je vždy použiteľný, najmä ak je potrebné upraviť výživu pre fitness cieľ. Pozrime sa na viaceré mýty o jedle, ktoré nám často bránia v dosiahnutí želaných výsledkov.

Najužitočnejšie "tučné" potraviny

Datum: 26.06.2022

Pri zaobchádzaní s tukmi mnohí stále veria, že ich obsah kalórií je priamym znakom ich škodlivosti. Je najvyšší čas opustiť takýto názor a namiesto toho si urobiť zoznam tučných jedál „na každý deň“.

Top 10 detoxikačných potravín

Datum: 22.06.2022

Pravidelná konzumácia niektorých potravín pomáha udržiavať zdravie, zlepšuje pohodu a náladu, urýchľuje metabolizmus.

Tipy, ktoré vám pomôžu ísť do práce v dobrej nálade

Datum: 22.06.2022

Povedzme si úprimne, nie všetci ľudia chodia každý deň do práce v dobrej nálade. Niektorí ľudia nenávidia svoju prácu a do práce chodia len preto, aby dostali výplatu, ktorá im umožní žiť ďalší mesiac bez toho, aby počúvali zvuky hladného žalúdka. Najmä pondelkové ráno sa preto mení na mučenie a o dobrej nálade nemôže byť ani len náznak reči.

Viete kedy máte nárok na kúpeľnú liečbu?

Datum: 22.06.2022

Nielen po náročnej liečbe, úraze, operácii, ale aj pri sústavne liečenej chronickej diagnóze majú slovenskí pacienti možnosť využiť kúpeľný liečebný pobyt podľa svojej diagnózy v prírodných liečebných kúpeľoch. 

Tancujte až kým nepomriete

Datum: 22.06.2022

Písal sa rok 1518. Bol horúci júlový deň a obyvatelia Štrasburgu (francúzske mesto, ktoré bolo vtedy ešte súčasťou Rímskej ríše) sa pokojne prechádzali po námestí, kupovali a predávali svoj tovar na miestnom trhovisku.