Ako zabezpečiť auto proti kunám?

Datum: 31.12.2023

Prítomnosť kún pod kapotou vášho auta môže viesť k nežiaducim následkom ako sú škody na kábloch, hadiciach a iných kritických súčiastkach.

Minimálna hĺbka dezénu pneumatík – prečo je hĺbka dezénu dôležitá?

Datum: 07.12.2023

Bezpečnosť na cestách ovplyvňuje veľa faktorov. Jedným z nich je hĺbka dezénu pneumatík. Minimálne hodnoty je potrebné dodržiavať nielen z dôvodu postihov vo forme pokuty.

Skladovanie a údržba pneumatík – Tipy a rady

Datum: 08.10.2023

Ako sa pneumatiky staráte, tak sa vám bude jazdiť. Koľko času pneumatikám venujete, tak dlho vám vydržia. Takto by sme mohli pokračovať ešte dlho, pretože pneumatiky sú dôležitým prvkom bezpečnej a pohodlnej jazdy.

Textilné snehové reťaze – jasná voľba pre občasné jazdenie v horách

Datum: 11.10.2022

Snehové reťaze nie sú súčasťou povinnej výbavy, ale nikdy neviete, kedy ich v zime budete potrebovať. Textilné reťaze sú ideálnou voľbou pre motoristov, ktorí sa len občas vyberú do hôr, napríklad na dovolenku alebo na služobnú cestu.

Hrozia automobilkám straty kvôli elektromobilom?

Datum: 04.08.2022

Posledné mesiace z každej strany narážame na informácie, že zelená vlna v podobe elektromobilov je nevyhnutným posunom v oblasti motorizmu.

Vozidlo, ktoré vás ihneď chytí za srdce a nepustí

Datum: 17.07.2022

Vysoko návykový, trendový, rýchly a pohodlný – taký je Can-Am Spyder. Chytení v sieti sa budete cítiť ihneď po prvej jazde na trojkolke Can-Am Spyder.

Na Slovensko prichádza piata automobilka

Datum: 06.07.2022

Slovensko je bez pochýb krajinou, v ktorej sa zapáčilo mnohým značkám vyrábať automobily. Len nedávno bolo potvrdené, že k nám dorazí ďalší automobilový gigant.