Ako rýchlo spraviť všetku prácu v záhrade a okolo domu

Datum: 14.08.2022

Každý majiteľ rodinného domu s veľkou záhradou vie, že neexistuje deň, kedy by nebolo potrebné niečo v záhrade alebo okolo domu spraviť. Na jednej strane je veľká záhrada so sadom potešením a na druhej strane drinou.

Krutý koniec najznámejšieho gangsterského páru - Bonnie a Clyde.

Datum: 26.06.2022

Obaja pochádzali z Texasu. Outsiderom bol však skôr Clyde Barrow. Prišiel na svet ako piate zo siedmich detí v chudobnej farmárskej rodine. 

Skvelé dôvody, prečo častejšie skúšať nové veci

Datum: 26.06.2022

Zvedavosť je charakteristická ľudská vlastnosť. V detstve si často dovolíme byť zvedaví, aktívne nás to ťahá ku všetkému novému, nebojíme sa robiť hlúposti a robíme chyby. Časom s narastajúcim bremenom zodpovednosti prestávame skúšať nové veci. Skúšanie nových vecí je však nevyhnutné, aby ste sa mohli ako človek rozvíjať, dosahovať svoje ciele, zlepšovať kvalitu života.

7 znakov, že máte syndróm podvodníka

Datum: 22.06.2022

Niektorí ľudia žijú väčšinu svojho života s pretrvávajúcim pocitom, že si nezaslúžia úspech. Zdá sa im, že svoje úspechy získali úplnou náhodou, šťastnou súhrou okolností alebo pomocou iných. Tento pocit je v jednom momente sprevádzaný strachom zo straty všetkého, čo si človek rokmi vydobil.

Ako seriálové maratóny ovplyvňujú vašu kondíciu

Datum: 22.06.2022

Kedysi boli televízne seriály považované za výrazne horšie ako hrané filmy. Všetko sa začalo meniť so seriálom Lost, ktorý ukázal, že aj seriály môžu byť drahé a veľkolepé.

Zvrátený liečiteľ, ktorý bol takmer nesmrteľný

Datum: 22.06.2022

Pre niektorých bol stelesnením démona, pre iných skutočný svätec. Kedysi mu celé cárske Rusko ležalo pri nohách. Pomocou videní mal údajne vedieť liečiť chorých, ovládal sugesciu a hypnózu. Z choroby uľavil dokonca aj nástupcovi na ruský cársky trón, ktorý trpel hemofíliou.